Hlavní Doporučené, Jak Na To 2 způsoby sdílení polohy v reálném čase s ostatními

2 způsoby sdílení polohy v reálném čase s ostatními

Občas musíte sdílet svoji polohu v reálném čase se svými blízkými a blízkými, zejména pokud jste na cestě se svými přáteli / rodinou (ty výlety Goa, které znáte). Pak jste na správném místě. Dnes budu sdílet několik způsobů, jak můžete sdílet vaši aktuální polohu s ostatními.

Přečtěte si také | 3 Užitečné tipy pro Mapy Google, o kterých byste měli vědět



přidat profilový obrázek do účtu Google

1. Sdílení polohy s ostatními prostřednictvím Map Google

Obsah

  1. Otevřete Mapy Google na telefonu Android, iPhonu nebo tabletu.
  2. Klikněte na svůj profilový obrázek vpravo nahoře (jak je znázorněno na obrázku).
  3. Jít do Sdílení polohy a klikněte na Sdílet polohu .
  4. Zde můžete nastavit časový limit, jak dlouho chcete sdílet svou polohu se svými drahými. Nebo to můžete dokonce nastavit Dokud to nevypnete (toto bude sdílet vaši polohu, dokud ji nevypnete ručně.
  • Pokud jiná osoba má účet Google (a přidá se do vašeho seznamu kontaktů), pak s nimi můžete přímo sdílet svou polohu klepnutím na jejich profil v nabídce sdílení.
  • Pokud jiná osoba nemá účet Google (nebo pokud neznáte jejich ID v Gmailu), stačí kliknout Zkopírovat do schránky . (Které lze sdílet mnoha různými způsoby)

Poznámka: Můžete dokonce požádat o polohu osoby, se kterou sdílíte svou polohu. (Které mohou podle svého výběru přijmout / popřít)

Jak přestat sdílet vaši polohu

  1. Otevřete Mapy Google.
  2. Klikněte na svůj profilový obrázek a klepněte na Sdílení polohy .
  3. Klepněte na profil osoby, se kterou nechcete sdílet svoji polohu.
  4. Klikněte na Stop .

Jak zobrazit polohu někoho

  1. Otevřete Mapy Google v telefonu, iPhonu nebo tabletu. Pokud používáte počítač, přejděte na Google mapy webová stránka .
  2. Klepněte na svůj profilový obrázek. Pokud používáte počítač, přejděte do nabídky hamburgerů (3 řádky) vlevo nahoře.
  3. Klikněte na Sdílení polohy .
  4. Klepněte na Profil osoby, kterou chcete zobrazit. Můžete kliknout na Obnovit čas od času, abyste získali nejnovější aktualizované umístění svých drahých.

Spolu s nimi můžete vyzkoušet několik dalších věcí, například Skrýt / Zobrazit polohu někoho nebo dokonce někoho zablokovat / odblokovat. K dispozici je také přidaná funkce, se kterou můžete dokonce sdílet svá navigační data, jako je způsob dopravy, cíl, odhadovaný čas příjezdu a podrobnosti trasy atd.



Existují scénáře, kdy nemůžete sdílet svou polohu s ostatními, a můžete obdržet klesající zprávu. Běžné případy jsou následující:

příchozí hovory se na Androidu nezobrazují

2. Sdílení polohy prostřednictvím WhatsApp

WhatsApp také umožňuje sdílet vaši aktuální polohu s ostatními (což je o něco srozumitelnější a je také založeno na Mapách Google).

Přečtěte si také | 10 skrytých tajemství WhatsApp nové zásady sdílení údajů s Facebookem



Kroky ke sdílení polohy z WhatsApp

  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na profil osoby, se kterou chcete sdílet svoji polohu.
  3. Klikněte na Kolík ikona ve spodní části obrazovky.
  4. Vyberte dobu trvání od 15 minut do 8 hodin. Můžete dokonce přidat poznámku spolu s vaší polohou.
  5. Jakmile se časovač vyčerpá, údaje o poloze se automaticky zastaví.

Byly to tedy 2 snadné způsoby, jak můžete sdílet svou polohu se svými blízkými a blízkými. Můžete vyzkoušet libovolný podle svého výběru. Zůstaňte přihlášeni k odběru GadgetsToUse.com a našich Kanál YouTube pro další takové úžasné tipy a triky.

uložit obrázek jako nefunkční chrome
Komentáře na Facebooku

Některé další užitečné tipy a triky pro vás

4 rychlé způsoby, jak naskenovat jakýkoli QR kód v telefonu Android 10 způsobů, jak opravit selhání Instagramu v systémech Android a iOS 3 způsoby, jak skrýt karty v prohlížeči Google Chrome Způsoby ovládání telefonu OPPO pomocí gest a pohybů vzduchu

Zajímavé Články